Shopware 6 project www.nouknieuwenvintage.nl

Nouk

Jhenou's droom kwam uit door een professionele, maar betaalbare webshop

nouk1.png

Nieuwe webshop NOUK nieuw en vintage

Dat slechte tijden ook iets goeds kunnen voortbrengen heeft de ondernemende Jhenou van Kooten in 2020 kunnen ervaren. Haar hotelletje in de binnenstad van Maastricht, dat zij samen met haar moeder runt, kende een erg rustige periode door corona. Dat bracht haar op het idee iets met haar voorliefde voor mooie spulletjes te gaan doen. 'Van jongs af aan hou ik ervan mooie en speciale spulletjes bij elkaar te zoeken. Na wat brainstormen en het zoeken naar een passende naam, startte ik eind 2020 via social media mijn bedrijf NOUK nieuw en vintage.' Al snel kwam Jhenou tot de conclusie dat ze een professionele webshop nodig had. Websignaal bouwde in no time een eenvoudige, maar zeer doeltreffende webshop in ShopWare. 'Het bracht structuur in de chaos!'

logo_small.jpg

Professioneel en veilig

Structuur omdat de verkoop via social media op een gegeven moment onoverzichtelijk werd. 'Wat is nu wel of niet al verkocht en waar staat dat artikel nu precies op mijn profiel? Wie heeft wat wel of niet al betaald? In de webshop hebben we een aantal categorieën aangemaakt en daaronder staan heel overzichtelijk alle spulletjes met mooie foto's en een omschrijving erbij. Ook de communicatie via social media was omslachtig en soms vermoeiend,' bekent Jhenou, of Noukie, zoals ze vroeger werd genoemd. 'Nu gaat alles gewoon per mail en indien nodig bel ik de klant als ik het moet bezorgen in de buurt. Verder oogt het stukken professioneler en veiliger als je een mooie en goed vindbare webshop hebt. Je werkt toch met de gegevens van klanten en daar wil je zorgvuldig mee omgaan.'

Eerlijke communicatie

Jhenou kende Websignaal al van de website voor het hotel. 'Als die samenwerking niet prettig was verlopen, was ik uiteraard naar iemand anders gegaan. Het verliep echter net zo fijn als destijds. Er werd snel gehandeld. Zelf had ik een vrij duidelijke voorstelling van mijn wensen, maar Patrick overtuigde mij van het feit dat ik teveel wilde. Hij ging duidelijk niet voor de voor hem meest commerciële en winstgevende oplossing, maar keek goed naar wat ik nodig had en wat binnen mijn budget paste. Die open en eerlijke communicatie kan ik zeer waarderen. Hij hield duidelijk míjn doelen voor ogen.' Het resultaat is een prachtige webshop met voldoende, maar geen overbodige functionaliteit. Hierdoor kan Jhenou zelf alles bijhouden en heeft ze weinig ondersteuning nodig.

nouk2.png

Nouk - webshop voorbeelden

nouk4.png

Ook voor kleine bedrijfjes

'Ik combineer de ouderwetse geschilderde vaas van mijn oma met een hippe kandelaar. Zet daar zelf geplukte bloemen in en klaar is je gezellige hoekje (of Nouk) in huis!' Jhenou is nog steeds actief via social media, maar dan voornamelijk vanwege de marketing technische aspecten. NOUK nieuw en vintage maakt duidelijk dat Websignaal ook voor kleine bedrijven een passende oplossing op gebied van e-commerce kan bieden. 'De medewerkers van Websignaal hebben voldoende kennis en ervaring om te weten welk systeem het beste bij jouw bedrijf past. Daarnaast zijn ze zeer flexibel en verloopt de communicatie over heel korte lijnen,' aldus een tevreden JheNOU van Kooten.

NOUK nieuw en vintage

Kleine looiersstraat 8
6211JL MAASTRICHT

www.nouknieuwenvintage.nl

Shopware6

Shopware6 is al jaren het grootste e-commerce platform in Duitsland. Doordat deze software nu open-source is, verovert het in rap tempo de Europese markt. Ook in Nederland stappen steeds meer e-commerce bedrijven over op ShopWare.

Worden wij ook jouw eCommerce partner?

  • Meer dan 10 jaar ervaring in eCommerce
  • Magento2 en Shopware specialist
  • Maatwerk development in eigen huis

Neem contact met mij op

Close

Vul je gegevens in en wij nemen contact op

Voor een vrijblijvend gesprek

Moment geduld...