Websignaal Jouw eCommerce partner!

Patrick Leenders eigenaar en software architect

Wij zijn wij?

Websignaal startte in 2010 als onderdeel van A&V-ict in Maastricht. Beide bedrijven zijn sinds 2019 gevestigd in Bunde, in ons eigen pand aan de Meerstraat 35.

Oprichters en drijvende kracht achter Websignaal zijn Dennis Pantekoek, specialist op gebied van online marketing, en Patrick Leenders, specialist op gebied van software oplossingen. Samen met onze collega's bieden wij oplossingen voor alle e-commerce vraagstukken. Wij bouwen en verbeteren webshops, websites en online applicaties voor ambitieuze bedrijven, die meer willen met e-commerce.

Over A&V-ict

A&V-ICT is het aanspreekpunt voor alle ICT vraagstukken van MKB bedrijven Denk hierbij aan hardware, systeembeheer, softwareontwikkeling, cloud oplossingen, VOIP telefonie, ADSL verbindingen en Google Business Apps.

Meer informatie over de diensten van A&C-ICT vind je op www.aenv-ict.nl

Heb je een ICT vraagstuk? A&V-ICT lost het op!

Specialisten

Wij worden vrolijk van complexe, technische uitdagingen. Onze specialisten beschikken over specifieke kennis op het gebied van software development (SQL, C#, PHP, Angular), e-commerce oplossingen (Magento2 en Shopware6), Content Management Systemen (bijv. Concrete5) en HTML.

Wij zijn gespecialiseerd in Shopware. Door onze jarenlange ecommerce ervaring kunnen wij ondersteunen bij zowel de realisatie van een nieuwe e-commerce oplossing, als bij de ontwikkeling van maatwerk koppelingen en het onderhoud hiervan.

Naast onze eigen, uitgebreide technische kennis, maken wij gebruik van een netwerk met aanvullende diensten van ontwerpbureaus, marketeers, fotografen en tekstschrijvers. Alles om onze klanten zo compleet mogelijk te bedienen!

Wij hebben samenwerkingen met onder andere Twizz Marketing Support, Ontwerpbureau Reiters, reclamebureau HG, Lacroix Creatieve Communicatie, Bureau Truijen en Bart Willemsen fotografie. Onze vaste hosting partner voor webshops en websites is Hipex.

Dennis Pantekoek

Ook succesvol in eCommerce worden?

Wil je ook succes in eCommerce? We kijken graag samen met jou waar voor jouw bedrijf kansen liggen en
hoe we samen online succes kunnen bereiken. Neem even contact met ons op en we gaan graag het gesprek met je aan.

Neem contact met mij op

Close

Vul je gegevens in en wij nemen contact op

Voor een vrijblijvend gesprek

Moment geduld...