Websignaal: Shopware specialist in Limburg

Websignaal is Shopware partner

Ben je op zoek een Shopware specialist in (Nederlands of Belgisch) Limburg? Dan ben je bij Websignaal aan het juiste adres. Met Websignaal is een Shopware partner die volledige Shopware webshops ontwikkelt, maar ook plug-ins speciaal voor Shopware maakt.

Shopware is een Duits open source platform dat e-commerce oplossingen biedt. Er is een gratis versie beschikbaar (open source) en er zijn verschillende licenties beschikbaar (afhankelijk van bedrijfsgrootte en online omzet).

Een van de sterke eigenschappen van Shopware is de flexibiliteit, veelzijdigheid en het gemak in het vormgeven van content. Je kunt het design makkelijk naar wens aanpassen. Ook is het makkelijk om bijvoorbeeld landingspagina's aan te maken.

Shopware6 is een API-first platform. Dit betekent dat het is ontworpen om naadloos te integreren met andere systemen, zoals ERP, CRM of PIM systemen. Dit maakt het een flexibele oplossing voor bedrijven die al gebruik maken van deze systemen.

Voor Shopware geldt dat alle belangrijke online marketing functies in de techniek verworven zijn en hier geen extra functionaliteiten voor nodig zijn. Als je dit vergelijkt met bijvoorbeeld Magento2, dan zijn de mogelijkheden in Magento2 wel uitgebreider, maar veelal complexer en met plugins beschikbaar.

Ben jij op zoek naar een nieuw e-commerce platform? Overweeg dan zeker de keuze voor Shopware 6.

Websignaal kan je helpen met het design, de implementatie en de realisatie van jouw nieuwe Shopware webshop.

Belangrijkste Shopware 6 functies

Shopping experiences
Shopware beschikt over zeer veel modules waarmee je jouw content vorm geeft voor een fijne online koopervaring. Websignaal heeft als aanvulling zelf ook een aantal maatwerk modules ontwikkeld.

SEO
Als e-commerce bedrijf is vindbaarheid natuurlijk heel belangrijk. Net als concurrenten als Magento presteert Shopware erg goed op het gebied van SEO vriendelijkheid.

B2B functies
Shopware beschikt standaard over vele B2B oplossingen. Denk aan offertes of individuele prijzen die per klant aan te passen zijn.

Integraties
Shopware heeft standaard al een groot aantal API-first integraties met de bestaande systemen, ERP, betalingssystemen, verzendproviders. Dit aanbod groeit steeds verder.

Rule builder
Flexibel aanmaken, beheren en toepassen van regels.

Magento verschil met Shopware

Shopware projecten

Maatwerk Shopware plugins

Bij Websignaal hebben we veel ervaring met het bouwen van maatwerk plugins voor Shopware. Een plugin zijn code die extra functies toevoegen.

Zo hebben wij bijvoorbeeld een uitgebreide B2B module en een offerte module ontwikkeld.

Waarom Websignaal?

 

  • Eén aanspreekpunt
  • Strategische partner; wij helpen uw webshop groeien
  • Maatwerk
  • Service

Een webshop project start bij Websignaal altijd met een strategische sessie. In deze sessie bespreken we de uitgangspunten van uw webshop.

Meer informatie

Samengevat: Shopware is een krachtig en flexibel ecommerce platform dat bedrijven kan helpen bij het bouwen en beheren van hun online winkels. Het biedt veel aanpasbare functies en is ontworpen om te schalen naarmate je bedrijf groeit.

Ben je op zoek naar een (ander) e-commerceplatform maar twijfel je nog? Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 

Nieuwsgierig naar onze succesvolle Shopware projecten? Bezoek dan eens www.vojacek.nl of www.bierbink.nl. Kijk ook eens naar onze onze cases.

Shopware mobile first ontwikkelen

Ook succesvol in eCommerce worden?

Wil je ook succes in eCommerce? We kijken graag samen met jou waar voor jouw bedrijf kansen liggen en
hoe we samen online succes kunnen bereiken. Neem even contact met ons op en we gaan graag het gesprek met je aan.

Neem contact met mij op

Close

Vul je gegevens in en wij nemen contact op

Voor een vrijblijvend gesprek

Moment geduld...