Shopware: de perfecte e-commerce oplossing
Magento webshops bouwen
Shopware

Shopware als challenger

Shopware is een grote speler op de Duitste markt en breid razendsnel uit in Europa. Ook in Nederland weten steeds meer e-commerce bedrijven Shopware te vinden.

Een van de sterke eigenschappen van Shopware is de flexibiliteit, veelzijdigheid en het gemak in het vormgeven van content. Je kunt het design makkelijk naar wens aanpassen. Ook is het makkelijk om bijvoorbeeld landingspagina's aan te maken.


Voor Shopware geldt dat alle belangrijke online marketing functies in de techniek verworven zijn en hier geen extra functionaliteiten voor nodig zijn. Als je dit vergelijkt met bijvoorbeeld Magento2, dan zijn de mogelijkheden in Magento2 wel uitgebreider, maar veelal complexer en met plugins beschikbaar.

SEO

Als e-commerce bedrijf is vindbaarheid natuurlijk heel belangrijk. Net als concurrenten als Magento presteert Shopware erg goed op het gebied van SEO vriendelijkheid.

Waarom Websignaal?

  • Eén aanspreekpunt
  • Strategische partner; wij helpen uw webshop groeien
  • Maatwerk
  • Service

Een webshop project start bij Websignaal altijd met een strategische sessie. In deze sessie bespreken we de uitgangspunten van uw webshop.

Meer informatie

Ben je op zoek naar een (ander) e-commerceplatform maar twijfel je nog? Neem dan contact met ons op. Neem ook eens een kijkje bij onze projecten.

Shopware


Afspraak maken? Laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.