Passie voor eCommerce | Websignaal

eCommerce

eCommerce bestaat uit producten én diensten! eCommerce bestaat dus niet alleen uit het online kopen van tastbare dingen. Voorbeelden van eCommerce zijn dus het online bestellen van een boek, maar ook het kopen van een app in een App store. Hetzelfde geldt voor het boeken van een hotel via Booking.com of het online afsluiten van een zorgverzekering. Het in huis halen van een schoonmaakster via Marktplaats? Ook eCommerce.

Binnen eCommerce onderscheiden we B2B (Business to Business), B2C (Business to Consumer) en C2C (Consumer to Consumer).

Al meer dan 10 jaar maakt Websignaal bedrijven online zichtbaar en vindbaar en neemt hierbij alle zorgen en werkzaamheden uit handen. Onze medewerkers hebben een passie voor eCommerce en proberen samen met onze klanten succesvol te zijn.

eCommerce is meer dan een webshop

Design en vooral techniek zijn onze belangrijkste disciplines, maar eCommerce gaat ook over logistiek, SEO, content, social, advertising, finance en data. Wij werken samen met de beste partijen op deze fronten en nemen deze ervaring mee in onze dagelijkse werkzaamheden.

Magento webshops

Voor eCommerce vraagstukken met hoge eisen omtrent performance, content staging en integraties maken wij gebruik van Magento. Magento biedt vanuit de core namelijk veel essentiële functionaliteit voor het bouwen van een webshop. Bijvoorbeeld winkelwagen- en afrekenfunctionaliteit, een uitgebreide catalogus of orderbeheer. Daarnaast is het mogelijk om modules ontwikkeld door derden aan het systeem toe te voegen.

Wij zijn in staat om in een korte doorlooptijd een Magento webshop op te leveren met uitbreidingen die niet altijd standaard in Magento beschikbaar zijn. Denk hierbij aan ERP-lossingen, POS / Kassa oplossingen maar ook koppelingen naar externe systemen en pakketten zoals bijvoorbeeld Exact Online, Mailplus, logistieke providers en diverse Marketplaces.

Complete oplossing

Wij bieden onze klanten een complete eCommerce oplossing. We starten met de strategie bepaling, gevolgd door het design en de ontwikkeling van de Magento webshop. Aansluitend helpen we onze klanten met goede internet marketing campagnes.

Maatwerk

Naast onze Magento eCommerce oplossing maken we ook maatwerk software voor klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een reserveringssysteem voor horeca bedrijven en aan een online eCommerce module voor een intermediair van fitnesscentra waarbij meer dan 100 centra zijn aangesloten en jaarlijks meer dan 10.000 nieuwe leden worden ingeschreven. Samen met de opdrachtgever bepalen we de behoeften en werken dit uit in een functioneel ontwerp. Dit ontwerp is basis voor de ontwikkeling van de benodigde software.

Op zoek naar een (Magento) webshop of heb je een andere eCommerce uitdaging? Wij nodigen je graag uit om een keer bij ons op kantoor in Bunde van gedachten te wisselen. De koffie en thee staan klaar!

Neem gerust telefonisch contact met ons op via 043 - 711 45 42 of vul hiernaast het formulier in.