Websignaal: jouw eCommerce partner

ipad_vojacek.png

Websignaal is jouw ecommerce specialist. Wij bouwen succesvolle webshops op basis van Shopware6 en Magento2, inclusief alle benodigde koppelingen en integraties. Samen gaan we op zoek naar het platform dat het beste past bij jouw merk, product of bedrijf, afhankelijk van jouw specifieke wensen en eisen.

Business to Business (B2B) of Business to Customer (B2C)? Wij leveren webshopoplossingen voor beide en werken uitsluitend met onze eigen developers en specialisten aan de techniek achter jouw webshop.

Beide platformen hebben hun eigen, specifieke, kenmerken en functionaliteiten.

Magento 2 is innovatief en wereldwijd zeer succesvol. Dit platform biedt veel functionaliteiten en is schaalbaar, dat wil zeggen dat het de mogelijkheid heeft om, indien noodzakelijk, de capaciteit aan te passen.

Shopware 6 is de ideale oplossing voor webshops van elk formaat. De storefronts, zeg maar de etalages, zijn voorzien van volledig responsive templates. De admin-interface of backend, het deel waar je de aanpassingen doet, is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk. Websignaal is Shopware partner.

eCommerce op maat

Laat je e-business optimaal presteren. Koppel je e-commerce aan verschillende pakketten waar je al mee werkt en aan nieuwe systemen dit jouw processen nog efficiënter maken.

 • Enterprice Recource Planning (ERP), ter ondersteuning van bedrijfsprocessen,
 • Customer Relationship Management (CRM), voor klantrelatiebeheer,
 • en Product Information Management (PIM), ter ondersteuning van het verkoopproces.

Websignaal is bekend met het integreren van diverse systemen en pakketten, bijvoorbeeld:

 • Exact
 • Unit4 Multivers
 • SAP Business One
 • Externe webservices als Channable en EffectConnect
 • Ontwerpen en implementeren van klant specifieke systemen ( fietskoerier )

Wij ontwikkelen maatwerk plugins voor Shopware voor onze klanten.

coffeerista_2.png

Webshop Magento 2 en Shopware 6 ontwikkeling

bd-img-1.jpg

Daarom Websignaal

Websignaal ontwikkelt al meer dan 10 jaar eCommerce oplossingen voor klanten in diverse branches. Gebruik onze kennis en ervaring om te groeien met jouw bedrijf.

 • Magento2 webshops
 • Shopware6 webshops
 • Maatwerk
 • Eigen development team
 • Projectmanagers die de taal van onder ondernemers spreken

Wij ontwikkelen slimme e-commerce oplossingen voor Shopware webshops. We zijn Shopware partner en hebben alle kennis in huis om jouw webshop te bouwen. Wij bouwen zelf ook oplossingen (extensies / plugins) voor onze klanten. 

Samen groeien in eCommerce

Als je net start met eCommerce en wil je het meteen goed aanpakken? Wij bouwen jouw complete webshop op maat; klaar voor de toekomst, zodat je kunt blijven doorgroeien.

Ben je toe aan een volgende stap? Dan is meer automatiseren een logische stap. Wij helpen je graag. We bouwen op maat webapplicaties en helpen je graag om slimme software te koppelen aan jouw eCommerce omgeving.

Wil je weten welke bedrijven wij laten groeien? Bekijk dan onze cases.

bloombox-1.png

Websignaal: ervaar het zelf!

Ook succesvol zijn in e-Commerce? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake-gesprek onder het genot van een kopje heerlijke Blanche Dael koffie of thee!

Neem contact met mij op

Close

Vul je gegevens in en wij nemen contact op

Voor een vrijblijvend gesprek

Moment geduld...