Maatwerk

Maatwerk applicatie project aanpak

Succesvolle webshops, gebruiksvriendelijke websites en softwareoplossingen op maat, dat is waar Websignaal voor staat. Samen inventariseren we welke functionaliteiten het beste passen bij jouw merk, product of bedrijf. Waar nodig bouwen we maatwerkapplicaties en integreren wij de benodigde applicaties. Dit alles doen we aan de hand van een functioneel ontwerp dat wij opstellen op basis van de inventarisatie.

Business to Business (B2B) of Business to Customer (B2C)? Wij leveren maatwerkoplossingen voor beide en werken uitsluitend met onze eigen developers en specialisten aan de techniek achter jouw softwareoplossing.

Maatwerkapplicatie

Vaak zien we dat bedrijven legio software applicaties of pakketten naast elkaar gebruiken, hoewel deze niet altijd aan de gestelde eisen voldoen. Hierdoor ontstaan een soort 'eilandjes', we noemen dit ook wel eilandautomatisering: Elk systeem zit als het ware op een eiland en de onderlinge communicatie werkt omslachtig en handmatig of zelfs helemaal niet. Dit leidt tot onnodige ergernissen bij jou en je medewerkers. We kennen allemaal de voorbeelden van die ene medewerker die ooit zelf een excell-sheet maakte, omdat de situatie daar destijds voor vroeg. Op het moment dat slechts een medewerker dit kan bijhouden, wordt je bedrijf afhankelijk en dus kwetsbaar.

Websignaal heeft de oplossing: Maatwerksoftware! Software die exact voldoet aan jouw wensen en eisen. Het resultaat: Optimale bedrijfsprocessen, volledig op maat gemaakt. Gebruiksvriendelijke, betaalbare en tastbare eindproducten ontstaan door collectief samen te werken. Websignaal ontwikkelt oplossingen in de webbrowser, maar ook op jouw eigen server of computer. 

Applicatie integratie - Software Koppelen

De hoeveelheid data van bedrijven groeit elke dag. Het is van groot belang om slim met deze data om te gaan. Een applicatie, webshop of website zonder database is tegenwoordig ondenkbaar. Applicatie integratie, ofwel software koppelingen, zorgt ervoor dat je twee of meer software systemen met elkaar verbindt. Op deze manier kan informatie automatisch worden uitgewisseld, zonder dat je daar zelf iets aan hoeft te doen.

Een dergelijke koppeling is bij de meeste software systemen mogelijk. Dit wordt gerealiseerd door een zogenaamde Application Programming Interfase (API), waardoor twee verschillende applicaties met elkaar kunnen communiceren en de data veilig en gecontroleerd met de andere software wordt uitgewisseld. Websignaal ontwikkelt de benodigde API koppeling en zorgt ervoor dat gegevens in de gekoppelde pakketten binnen de eigen organisatie altijd actueel zijn. Via een beveiligde webapplicatie, app of website is het tevens mogelijk om data buiten de eigen organisatie te delen.

Applicatie integratie  of Software Koppelen doen we samen met jou

Ook succesvol in eCommerce worden?

Wil je ook succes in eCommerce? We kijken graag samen met jou waar voor jouw bedrijf kansen liggen en
hoe we samen online succes kunnen bereiken. Neem even contact met ons op en we gaan graag het gesprek met je aan.

Neem contact met mij op

Close

Vul je gegevens in en wij nemen contact op

Voor een vrijblijvend gesprek

Moment geduld...