Magento2 project www.bloombox.nl

Bloombox

Websignaal heeft Bloombox als internetbedrijf verder gebracht.

 

bloombox-1.png

Magento2 webshop voor Bloombox

Bloombox is een modern bedrijf, gespecialiseerd in de online verkoop van bloemgeschenken. Het bedrijf werd een aantal jaren geleden opgericht door Marvin Schrooth, die de liefde voor bloemen en ondernemen meekreeg van zijn ouders en grootouders.

'Nu Bloombox de start-up fase voorbij is en we in de scale-up fase zijn beland, is het voor mij van belang om verder te professionaliseren. Het merk Bloombox was to aan een re-branding en daarbij hoorde ook een complete vernieuwing van ons online winkelpand: de webshop. Wij hebben Websignaal in de arm genomen om als internet bedrijf verder te komen. Zij hebben daarin onze verwachtingen overtroffen!'

 

bloombox.png

Aanpak Websignaal

'Ik was meteen gecharmeerd van hun aanpak,' vertelt Marvin enthousiast. 'In een eerste gesprek werd direct duidelijkheid gecreëerd en structuur aangebracht in onze wensen. De verwachtingen van beide kanten zijn duidelijk vastgelegd. Dat heb ik als erg prettig ervaren.' De manier van werken (scrum), waarbij tussentijds regelmatig contact is met de klant over de voortgang en deelprojecten (sprints) die worden opgeleverd, is voor Marvin een teken van professionaliteit. De jonge ondernemer lacht: 'Websignaal was in staat mijn ideeën en gedachten te verwoorden, voordat ik ze zelf bedacht had. Ik wilde graag de e-commerce verder aanslingeren. Zij kwamen met een fantastische uitbreiding van de mogelijkheden in het bestelproces: Nu kan een handgeschreven tekst wordentoegevoegd aan het boeket. Dit cadeaukaartje is digitaal zodanig vormgegeven dat het precies zo uitziet als het werkelijke kaartje dat wordt meegeleverd. Het kaartje blijft gedurende het gehele bestelproces zichtbaar en de tekst kan tussentijds worden aangepast. Daarnaast is er de mogelijkheid om extra geschenken, zoals truffels, wijn of een knuffelbeer toe te voegen aan een bestelling.' Dit soort mogelijkheden zijn geen standaard modules, maar maatwerkoplossingen die worden toegevoegd aan het webshopsysteem Magento 2, waarin de online shop is gebouwd.

Een ander voorbeeld van een mogelijkheid binnen Magento is het kiezen van een afleveradres, deze afwijkt van het factuuradres.

Standaard is het gebruik van het bezorgadres, hiermee wordt gecommuniceerd in de hele bestelprocedure. Het afleveradres is alleen zichtbaar op de uiteindelijke factuur. Bij Bloombox moest het precies andersom. Tijdens het bestelproces van Bloombox is het juist de bedoeling naar de online klant te communiceren met het factuuradres. De hele bestelprocedure is daarom handmatig aangepast. Zo blijft voor de online klant alles overzichtelijk en komen de gegevens op de juiste plek terecht. 'De overgang van de nieuwe website verliep nagenoeg probleemloos, doordat er eerst werd getest binnen de eigen online omgeving van Websignaal. Fijn vond ik de mogelijkheid tot AB-testing. Twee designs liepen tijdelijk naast elkaar, zodat we konden uittesten welke van de twee het beste werkt.'

 

 

 

bloombox-2.png

Bloombox boeket

bloombox-4.png

Tevreden over samenwerking

Het is duidelijk dat we hier te maken hebben met een zeer tevreden klant van Websignaal. Aan bedrijven die online willen doorgroeien heeft Marvin de volgende boodschap: 'Een serieuze webshop vraagt om een serieuze aanpak. Kies daarom voor Websignaal. Ze zijn ontzettend goed bereikbaar, denken mee (zelfs nog een stap verder) en de kwaliteit is hoog. Ze laten zich waar nodig ondersteunen door andere professionals. Voor ons was dat bijvoorbeeld een grafisch designer die onze huisstijl volledig heeft vernieuwd. Wij zijn tevreden, maar belangrijker nog, wij krijgen ook van onze klanten terug dat de website verrassend snel is en zeer gebruiksvriendelijk.'

Bloombox

Bunderstraat 109,

6231 EJ Meerssen

www.bloombox.nl

 

Adobe Magento 2

Magento is een veel gebruikt en zeer succesvol eCommerce platform. Magento is uitermate geschikt om mee te groeien met jouw organisatie.

Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van webshops op basis van Magento2 en hebben kennis van specifieke koppelingen naar externe systemen. Denk hierbij aan ERP oplossingen, POS / Kassa systemen maar ook aan pakketten als Exact online, Navision, Spotler.

Worden wij ook jouw eCommerce partner?

  • Meer dan 10 jaar ervaring in eCommerce
  • Magento2 en Shopware specialist
  • Maatwerk development in eigen huis

Neem contact met mij op

Close

Vul je gegevens in en wij nemen contact op

Voor een vrijblijvend gesprek

Moment geduld...