Websignaal is een Magento specialist gevestigd in Maastricht (Limburg)
Magento specialist

Magento specialist

Als u op zoek bent naar een Magento specialist, bent u bij Websignaal in Maastricht aan het juiste adres. Websignaal is uw Magento expert. Magento is een veelgebruikt en zeer succesvol E-commerce platform. In onze optiek is Magento de juiste keuze; zowel voor een beginnende webshop als voor een webshop met honderden orders per dag. Onze experts kennen het Magento systeem door en door. Magento is uitermate geschikt om mee te groeien met uw organisatie. Ook bieden wij Magento hosting aan, zodat u ontwikkeling en hosting bij één partij heeft ondergebracht.

Magento expert

Magento is een van de meest populaire webshop systemen. Magento biedt het complete pakket: van online betaalkoppelingen, tot voorraadbeheer, facturatie, meertaligheid, meerdere valuta, verschillende BTW tarieven voor verschillende landen etc.

Magento heeft een opensource / community edition. Voor de hele grote retailers is het ook mogelijk om de enterprise editie te gebruiken.

Wij zijn Magento expert als het gaat om het implementeren van een bestaand template. Maar ook het bedenken, bouwen en implementeren van een maatwerk gemaakt design, is voor ons geen enkel probleem.

Magento ontwikkelaar

Wij zijn in staat om in een korte doorlooptijd een Magento webshop op te leveren met uitbreidingen die niet altijd standaard in Magento beschikbaar zijn. Denk hierbij aan ERP-lossingen, POS / Kassa oplossingen maar ook koppelingen naar externe systemen en pakketten zoals bijvoorbeeld Exact Online, Wordpress, Mailplus.

magento advies en infomatie

Als u benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn voor uw webshop, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Een van onze Magento experts staat u graag te woord om voor een oplossing op maat te zoeken. Neem gerust telefonisch contact met ons op via 043 - 711 45 42 of laat een bericht achter.

Bekijk ook:
Zoekmachine marketing specialist, Maatwerk software, Google Adwords Specialist, Online marketing Maastricht