Sparks online webshop - kabels

Tegeldeal

Ingebouwd offertesysteem ontzorgt Tegeldeal administratief

tegeldeal-iphone.jpg

Nieuwe Shopware webshop Tegeldeal

John van de Boel, vertegenwoordiger in de tegelbranche, begon in 2009 met de verkoop van een paar restpartijen. Het bleef echter niet bij deze paar pallets tegels. Al snel groeide zijn hobby uit tot de moderne tegel- en sanitair zaak die Tegeldeal tegenwoordig is. John en zijn vrouw Ursula werken tegenwoordig fulltime in de zaak en worden bijgestaan door gekwalificeerd personeel. Tegeldeal in Roggel heeft niet alleen een fysieke showroom, maar beschikt ook over een goed werkende online showroom ter oriëntatie. “We hebben bewust geen webshop, omdat we nooit garanties kunnen geven met betrekking tot voorraden,” vertelt Ursula Janssen Daalen.

Offertesysteem in Shopware6

Websignaal realiseerde in het afgelopen jaar een compleet nieuwe website voor Tegeldeal, voorzien van een maatwerk offerte systeem in Shopware6. “Hiermee kunnen potentiële klanten heel eenvoudig, op basis van het benodigde aantal m2, een vrijblijvende offerte aanvragen via de website.”

De website, ooit gebouwd door een handige kennis, was dringend toe aan een facelift en upgrade naar de nieuwste technieken die nodig zijn om vindbaar te blijven. “Websignaal werd ons warm aanbevolen door de vorige bouwer. Naast een vernieuwde website, wilden we ook graag een functioneel offertesysteem laten integreren. Onze werkwijze, met excel-bestandjes, was erg ouderwets, betekende veel handmatig werk en maakte geen professionele indruk. Daarbij maakte deze manier van werken het bedrijf kwetsbaar.” Websignaal ging aan de slag en bedacht een maatwerk oplossing, waarbij de klant al veel zelf kan invullen. “Denk aan de NAW-gegevens, de gekozen tegels en het benodigde aantal m2. Dat scheelt ons heel veel werk in het voortraject! Na ontvangst van de offerteaanvraag, checken wij de beschikbare voorraad of levertijd, bekijken de transportmogelijkheden en juiste afnamehoeveelheid. Waar nodig wordt de aanvraag hierop aangepast, waarna deze als offerte wordt klaargezet in het klantaccount. De klant krijgt hiervan automatisch bericht, kan de offerte bekijken en vervolgens accorderen of afwijzen. Op deze manier komen veel opdrachten online tot stand.”

tegeldeal-ipad.jpg

Sparks online webshop - brembo

tegeldeal-iphone2.jpg

Korte lijnen en afspraken worden nagekomen

Ursula heeft het hele traject met Websignaal als zeer prettig ervaren: “De lijnen zijn kort en afspraken worden goed nagekomen. Als iets niet kan, wordt dat duidelijk aangegeven en waar nodig een alternatief geboden. Sommige termen begreep ik niet helemaal, maar ik heb altijd het gevoel gehad dat het goed zou komen. Overigens proberen de medewerkers altijd alles goed uit te leggen, maar ik blijf toch een leek in deze materie.” Als kleine kritische noot wil Ursula aangeven dat, ondanks het gebruiksvriendelijke systeem, een korte introductiecursus wellicht handig was geweest. “Dat is echter niet ter sprake gekomen en eigenlijk was ik ook wel redelijk snel thuis in de nieuwe omgeving.”

Tegeldeal

Bevelantstraat 3

6088 PB Roggel

www.tegeldeal.nl

Adobe Magento 2

Magento is een veel gebruikt en zeer succesvol eCommerce platform. Magento is uitermate geschikt om mee te groeien met jouw organisatie.

Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van webshops op basis van Magento2 en hebben kennis van specifieke koppelingen naar externe systemen. Denk hierbij aan ERP oplossingen, POS / Kassa systemen maar ook aan pakketten als Exact online, Navision, Spotler.

Worden wij ook jouw eCommerce partner?

  • Meer dan 10 jaar ervaring in eCommerce
  • Magento2 en Shopware specialist
  • Maatwerk development in eigen huis

Neem contact met mij op

Close

Vul je gegevens in en wij nemen contact op

Voor een vrijblijvend gesprek

Moment geduld...