Online groei Blanche Dael door Magento2 webshop

De Magento2 webshop van koffie- en theebedrijf Blanche Dael is nu bijna een jaar in de lucht. In een jaar waarin de fysieke winkels veelal dicht moesten blijven, kon Blanche Dael toch doorgroeien, dankzij een sfeervolle en functionele webshop gemaakt door Websignaal.

Websignaal, het aanspreekpunt voor alle eCommerce vraagstukken vanuit de MKB, ontwikkelde in 2020 een volledig nieuwe webshop voor het Maastrichtse familiebedrijf Blanche Dael. Deze webshop werd, in samenwerking met het creatieve team van Bureau Caramel, gemaakt in Magento2, de nieuwste versie van dit platform. Sinds de introductie van deze nieuwe webshop nam de online verkoop een enorme vlucht. Het is duidelijk dat de uitstraling en functionaliteit perfect passen bij de Maastrichtse koffiebranders. Reden te meer om continue te monitoren of de webshop nog voldoet aan de rap veranderende eisen en wensen van gebruikers èn Blanche Dael.

Vrij snel ontstond de behoefte aan een extra optie in de checkout. Tijdens de drukte voor de feestdagen was het fijn om een afhaalpunt te kunnen aanklikken in plaats van alleen de mogelijkheid voor thuisbezorging. Recent heeft Websignaal de checkout uitgebreid met een module, waardoor afnemers uit Maastricht en omgeving kunnen kiezen voor een milieuvriendelijke levering door een fietskoerier van Vleugels. Het is echter nooit klaar: Op dit moment wordt gewerkt aan een Engelse versie van de webshop, speciaal voor de groeiende groep internationale klanten. In de planning staan een uitbreiding van de cadeau artikelen en nóg meer keuze mogelijkheden.

Websignaal: ‘Blanche Dael ziet de online kansen en maakt op een innovatieve manier gebruik van de mogelijkheden die er zijn. Fijn dat wij hen daarbij mogen ondersteunen!’