Magento 2 plugins

Inmiddels is Magento 2 al weer een hele tijd uit. Veel bedrijven hebben hun Magento 1 shop reeds omgebouwd of zijn hier mee bezig. Ook als je nu nog geen Magento 2 gebruikt, is dit zeker het overwegen waard. De plugin (module) ontwikkelaars hebben de afgelopen 2 jaren ook behoorlijke stappen gemaakt.

Om goed te kunnen functioneren kun je bij Magento eigenlijk niet om plugins heen. Hierdoor kun je veel geld besparen ten opzichte van het laten uitvoeren van maatwerk in je shop.

Een overzicht van een aantal favoriete modules van onze developers.

Product labels van amasty

Dankzij deze plugin kun je labels aanmaken (automatisch of zelfgemaakt) om aandacht te geven aan bepaalde producten. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw of sale product. Maar ook aan producten met een beperkte voorraad. De plugin geeft je de mogelijkheid om bepaalde producten in het productoverzicht eruit te laten springen.

advanced seo suite van Miravsit

Deze plugin geeft je de juiste tools om je webshop volledig te optimaliseren voor zoekmachines. De module is bijvoorbeeld ideaal voor het aanmaken van re-directs en het realiseren van dynamische sitemaps. De plugin bevat bijvoorbeeld ook de optie autolinks: hiermee veranderen zelf gekozen woorden makkelijk in een link. Om goed te kunnen scoren in Google kun je eigenlijk niet om deze plugin heen.

shipping table rates van amasty

Zoals de naam eigenlijk al verklapt kun je met deze plugin aparte verzendmogelijkheden en bijbehorende tarieven berekenen en presenteren in je Magento webshop. Met de plugin kun je per attribuut een ander verzendtarief instellen. Dit kan per product, maar ook per productgroep.

advanced reports van miravsit

De standaard rapportages binnen Magento 2 zijn nogal beperkt. Wil je mee informatie beschikbaar hebben binnen je webshop? Dan is deze plugin erg handig. Je kunt via de backend alle mogelijke rapporten opvragen. Uitermate handig om je webshop nog beter te maken!

reward points en referral program van miravsit

Wil je van klanten trouwen klanten maken? Dan helpt een beloningsprogramma je zeker op weg. Met deze module kun je een spaarprogramma voor klanten opzetten. Je krijgt door het spaarprogramma meer binding met je klanten. De module is dus een ideale aanvulling om het realiseren van herhaalaankopen te stimuleren.

ub mega menu van ubertheme

Je wil je bezoekers zoveel mogelijk informatie tonen en zo relevant mogelijk zodat ze snel op de juiste plek in je webshop terecht komen. Met dit Mega Menu kun je veel meer dan alleen categorieën laten zien. Denk aan subcategorieën, top 5 producten, favoriete merken of andere deeplinks.

improved layerd navigation van amasty

Deze module zorgt ervoor dat bezoekers razendsnel kunnen navigeren door je producten doordat ze eenvoudig kunnen filteren tussen de vele honderden of duizenden producten op je webshop. Denk aan merk, kleur, maat of prijs. Het mooie van de module is dat deze ook nog zorgt voor nette url's. En dat is weer fijn voor de SEO van je Magento webshop.

Waarom Websignaal?

De specialisten hebben een ruime ervaring in het opzetten en doorontwikkelen van een Magento webshop. We bouwen samen met onze klanten aan succesvolle webshops.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het bouwen van een Magento webshop? Neem dan contact met ons op. Wil je weten welke gave shops wij al ontwikkeld hebben? Kijk dan eens bij onze cases.