Onze Magento 2 & Shopware 6 webshops

Magento 2 VS Shopware 6

Websignaal bouwt succesvolle webshops op basis van Magento 2 en Shopware 6, inclusief alle benodigde koppelingen en integraties. Samen gaan we op zoek naar het platform dat het beste past bij jouw merk, product of bedrijf, afhankelijk van jouw specifieke wensen en eisen.

Business to Business (B2B) of Business to Customer (B2C)? Wij leveren webshopoplossingen voor beide en werken uitsluitend met onze eigen developers en specialisten aan de techniek achter jouw webshop.

Beide platformen hebben hun eigen, specifieke, kenmerken en functionaliteiten.

Magento 2 is innovatief en wereldwijd zeer succesvol. Dit platform biedt veel functionaliteiten en is schaalbaar, dat wil zeggen dat het de mogelijkheid heeft om, indien noodzakelijk, de capaciteit aan te passen.

Shopware 6 is de ideale oplossing voor webshops van elk formaat. De storefronts, zeg maar de etalages, zijn voorzien van volledig responsive templates. De admin-interface of backend, het deel waar je de aanpassingen doet, is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk.

Webshop maatwerk modules & koppelingen

Voor diverse klanten hebben wij maatwerk modules of koppelingen binnen Magento 2 en Shopware ontwikkeld. Zo zorgen we ervoor dat elke webshop aansluit op de eisen en wensen van de klant. Een belangrijk onderdeel van een succesvolle webshop is het koppelen van de juiste databronnen en businessprocessen. Denk hierbij aan koppelingen met

  • Enterprice Recource Planning (ERP), ter ondersteuning van bedrijfsprocessen,
  • Customer Relationship Management (CRM), voor klantrelatiebeheer,
  • en Product Information Management (PIM), ter ondersteuning van het verkoopproces.

Websignaal is bekend met het integreren van diverse systemen en pakketten, bijvoorbeeld:

  • Exact
  • Unit4 Multivers
  • SAP Business One
  • Externe webservices als Channable en EffectConnect
  • Ontwerpen en implementeren van klant specefieke systemen ( fietskoerier )

Webshop maatwerk modules & koppelingen

Webshop Magento 2 en Shopware 6 ontwikkeling

Magento 2 en Shopware support ondersteuning

Support & doorontwikkeling

Is jouw webshop eenmaal live en kicking? Ook dan blijven wij actief en zorgen, samen met jou, voor doorontwikkeling en het up-to-date houden van jouw e-commerce platform. Zo blijft de webshop ten allen tijde actueel qua technieken en eisen van gebruikers. Een vast aanspreekpunt en korte lijnen, zijn hierbij kenmerkend voor de ondersteuning van Websignaal.

Betrouwbare hosting, snel en veilig

Zonder goede hosting, geen succesvolle webshop. Samen met Hipex verzorgen wij de juiste set-up voor jouw webshop. Hipex werd in 2021, voor het tweede achtereenvolgende jaar, uitgeroepen tot #1 hosting van Nederland.

Onze hosting is flexibel en schaalbaar. Het groeit mee met jouw online successen en vangt de (voorspelbare) pieken in het dataverkeer op.

Naast hosting is ook een goede caching essentieel voor de snelheid van jouw webshop. Doordat Websignaal de configuratie van Redis verzorgt, kunnen bezoekers lekker snel jouw producten bekijken.

Hipex onze eCommerce hosting provider

Websignaal: ervaar het zelf!

Ook succesvol zijn in e-Commerce? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake-gesprek onder het genot van een kopje heerlijke Blanche Dael koffie of thee!

Neem contact met mij op

Close

Vul je gegevens in en wij nemen contact op

Voor een vrijblijvend gesprek

Moment geduld...