Webshop bouwen? Websignaal ontwikkelt succesvolle Magento 2 webshops
Magento webshops bouwen
Webshop bouwen

Webshop bouwen

Ben je voornemens een webshop te laten bouwen? Begin je pas met een webshop of ben je al aan je tweede of derde webshop toe?

Een webshop bouwen lijkt tegenwoordig niet zo moeilijk. Toch komt er ontzetten veel bij kijken om een succesvolle shop neer te zetten.

FUNCTIONEEL ONTWERP

Wij adviseren onze klanten altijd om te starten met een functioneel ontwerp. Door hierin te investeren zijn alle uitgangspunten van de webshop inzichtelijk gemaakt. Hierbij wordt ook gekeken naar mogelijke koppelingen die er naar externe tools of software gemaakt moeten worden.

Start met bouwen webshop

Zodra het functioneel ontwerp akkoord is, staat de blauwdruk van de te bouwen webshop klaar. Voor de developers is dit het startpunt om te beginnen met de ontwikkeling. Bij Websignaal ontwikkelen we webshops allemaal op het wereldwijd bekende open source platform Magento.

Tijdens de bouw van de webshop heeft de klant altijd zicht op de voortgang middels het testdomein. Zo zijn er tussentijds voldoende mogelijkheden om bij te kunnen sturen.

Waarom Websignaal?

  • Eén aanspreekpunt
  • Magento specialist
  • Strategische partner; wij helpen uw webshop groeien
  • Maatwerk
  • Service

Een webshop project start bij Websignaal altijd met een strategische sessie. In deze sessie bespreken we de uitgangspunten van uw webshop.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het bouwen van een webshop, Magento of wat Websignaal voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Neem ook eens een kijkje bij onze projecten.

Magento2 webshops


Afspraak maken? Laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.