Websignaal :: Webshops
Magento webshops bouwen
Webshops

Succesvolle webshops

Websignaal bouwt succesvolle webshops op het Magento eCommerce platform. Wat ons betreft hét eCommerce platform voor het MKB: Open-source, flexibel, universeel en vernieuwend.

Magento is een veelgebruikt en zeer succesvol E-commerce platform. In onze optiek is Magento de juiste keuze; zowel voor een beginnende webshop als voor een webshop met honderden orders per dag. Onze experts kennen het Magento systeem door en door. Magento is uitermate geschikt om mee te groeien met uw organisatie. Ook bieden wij Magento hosting aan, zodat u ontwikkeling en hosting bij één partij heeft ondergebracht.

Magento 2 specialist

Websignaal is een Magento specialist. De ontwikkeling van een professionele Magento webshop vereist specifieke kwaliteiten. De webshops die wij ontwikkelen maken allemaal gebruik van Magento 2.0. Het ontwerp wordt aangepast op uw specifieke wensen en de kenmerken van uw producten.

Magento is een van de meest populaire webshop systemen. Magento biedt het complete pakket: van online betaalkoppelingen, tot voorraadbeheer, facturatie, meertaligheid, meerdere valuta, verschillende BTW tarieven voor verschillende landen etc.

Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van webshops en hebben kennis van specifieke koppelingen naar externe systemen. Denk hierbij aan ERP oplossingen, POS / Kassa oplossingen maar ook koppelingen naar externe systemen en pakketten zoals bijvoorbeeld Exact Online, Wordpress, Mailplus.

Waarom Websignaal?

  • Eén aanspreekpunt
  • Magento specialist
  • Strategische partner; wij helpen uw webshop groeien
  • Maatwerk
  • Service

Een webshop project start bij Websignaal altijd met een strategische sessie. In deze sessie bespreken we de uitgangspunten van uw webshop.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over webshops, Magento of wat Websignaal voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Neem ook eens een kijkje bij onze projecten.

Magento2 webshops


Afspraak maken? Laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.