Websignaal :: 25 tips om e-mailadressen te verzamelen
25 tips om e-mailadressen te verzamelen

verzamelen

Een nieuwsbrief is een fantastisch medium om te communiceren met (potentiƫle) klanten. Maar, hoe kom je aan mee e-mailadressen? Het antwoord is simpel: op alle mogelijke manieren, altijd en overal.

Download het gratis white paper van Mailplus

Gebruiksvriendelijk E-mail marketing systeem

Mailplus is een zeer gebruiksvriendelijk e-mail nieuwsbrief programma. Met Mailplus kunt u eenvoudig contacten beheren, berichten opstellen en versturen en de respons analyseren.

Drie versies van Mailplus

Iedere organisatie is uniek. Daarom zijn er verschillende versies van Mailplus.

Mailplus Mailer is de basisversie voor het opstellen, versturen en analyseren van berichten.
Mailplus Feedback geeft uw organisatie meer communicatiekracht door de toevoeging van responsmodules, zoals online formulieren, enquetes en polls om feedback te ontvangen van uw relaties. Een ideaal instrument ter versterking van uw after sales en customer service.
Mailplus Campaigns is de meest uitgebreide e-mailmarketing oplossing waarmee u zelf, op eenvoudige wijze, complete online marketingcampagnes inricht.

Eenvoudig integreren

Om integratie met Mailplus nog eenvoudiger te maken, zijn enkele gestandaardiseerde connectors ontwikkeld. Het is mogelijk om Mailplus te integreren met diverse CMS systemen en o.a. Magento, Exact Synergy, Microsoft Dynamics CRM en SugarCRM.

Voordelen Mailplus

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Genereren van meer verkeer naar uw website
  • Vergroten van uw kennis van uw klant
  • Informeren van uw klanten en prospects op eenvoudige wijze

Meer weten?

Websignaal geeft u graag een demonstratie van Mailplus. Met onze kennis en ervaring bedenken wij voor diverse opdrachtgevers slimme Marketing Automation oplossingen. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.