Concrete5 is beter dan Wordpress | Volgens Websignaal

Concrete5 versus Wordpress

5 redenen waarom Concrete5 beter is dan Wordpress

Bij Webisgnaal bouwen we websites in zowel Concrete5 als Wordpress. Toch hebben wij een duidelijke voorkeur voor Concrete5 in de meeste gevallen.

De 6 belangrijkste redenen hiervoor zetten we even voor je op een rij:

1. Je ziet wat je doet

Bij Concrete5 blijf je altijd de pagina zien waaraan je aan het werken bent. Bij Wordpress standaard niet, al kun je tegenwoordig ook op de pagina bewerken. Maar niet zo handig en overzichtelijk als bij Concrete5.

2. Het gemak van drag-and-drop

In Concrete5 kun je tekst, afbeeldingen, nieuwsoverzichten, reactieformulieren door middel van drag-and-drop makkelijk slepen en plaatsen. Je kunt onderdelen die je op een pagina geplaatst hebt ook weer heel makkelijk ergens anders naartoe slepen op de pagina

3. Geen last van mainstream hackers

Wordpress is erg populair. Dit maakt het voor hackers interessant om hun tijd er aan te besteden om de beveiliging te kraken.

4. Een Concrete5 site is al compleet zonder plug-ins

Ook voor Concrete5 zijn er plugins, maar ook zonder deze plugins biedt Concrete5 al een hele complete website. Door de grote community achter Wordpress zijn het aantal plug-ins voor Wordpress wel groter.

5. Geavanceerde en diepgaande aanpassingen mogelijk

Het systeem waarin Concrete5 geprogrammeerd is, is modern en dit maakt het voor onze developers mogelijk om zeer individuele en specialistische aanpassingen te doen voor klanten, die bij Wordpress niet zomaar kunnen. Websignaal heeft voor diverse klanten uitgebreide maatwerk modules voor Concrete5 gemaakt.

Concrete5 en Websignaal

Verreweg het grootste deel van de door Websignaal ontwikkelde websites en online applicaties zijn gebouwd met Concrete5. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw bedrijf met Concrete5 (of Wordpress), neem dan gerust contact met ons op.