Magento webshop laten maken | Websignaal
Magento webshops bouwen
Magento webshop laten maken

Magento webshop laten maken

Websignaal bouwt succesvolle webshops op het Magento eCommerce platform. Wilt u een Magento webshop laten maken?

Magento is een veelgebruikt en zeer succesvol E-commerce platform. Magento is uitermate geschikt om mee te groeien met uw organisatie. Ook bieden wij Magento hosting aan, zodat u ontwikkeling en hosting bij één partij heeft ondergebracht. Onze specialisten hebben ervaring met het ontwikkelingen van webshops in diverse branches.

Magento 2 WEBSHOP

Websignaal is een Magento specialist. De webshops die wij ontwikkelen maken allemaal gebruik van Magento 2.0. Magento is een zogeheten open source platform. Dat betekent dat de broncode voor iedereen beschikbaar is. Omdat Magento een heel populair platform is, zijn er veel software partijen die modules hiervoor bouwen. Het voordeel hiervan is, is dat heel veel 'maatwerk' al bestaat. Door middel van modules is er standaard al heel veel mogelijk.

Het laten maken van een Magento webshop is een traject waar tijd voor uitgetrokken moet worden. Wij starten altijd met het maken van een functioneel ontwerp. Hierdoor weten we precies van elkaar wat er verwacht wordt van de webshop en komen we achteraf niet op verrassingen uit.

Waarom Websignaal?

  • Eén aanspreekpunt
  • Magento specialist
  • Strategische partner; wij helpen uw webshop groeien
  • Maatwerk
  • Service

Onze professionals hebben een ruime ervaring in het maken van Magento webshops.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over webshops, Magento of wat Websignaal voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Neem ook eens een kijkje bij onze projecten.

Magento2 webshops


Afspraak maken? Laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.