Magento website bouwen | Websignaal
Magento webshops bouwen
Magento webshop bouwen

Magento webshop bouwen

Magento is een veelgebruikt open source eCommerce platform. Wilt u een Magento webshop bouwen?

Websignaal bouwt en host Magento2 webshops. Wij zijn hiermee een van de weinige specialisten in (Zuid) Limburg. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Magento WEBSHOP

Wij starten het bouwen van een Magento Webshop altijd met een Functioneel Ontwerp. Dit kunnen wij voor u verzorgen, maar wij kunnen ook ontwikkelen op basis van een bestaand FO. Door te werken met een Functioneel Ontwerp is het voor alle betrokken partijen duidelijk wat er verwacht wordt.

Ondanks dat Magento een open source pakket is, vergt het behoorlijk wat kennis om een gedegen omgeving op te zetten. Het grote voordeel is dat er voor Magento veel modules door derden ontwikkeld worden, waardoor de belangrijkste modules voor een webshop aangekocht kunnen worden en de investering hiervoor meevalt.

Waarom Websignaal?

De specialisten hebben een ruime ervaring in het opzetten en doorontwikkelen van een Magento webshop. Daarnaast is de expertise in huis om zorg te dragen voor een stabiele en veilige hosting omgeving.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het bouwen van een Magento webshop? Neem dan contact met ons op. Neem ook eens een kijkje bij onze projecten.

Magento2 webshops


Afspraak maken? Laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.