Websignaal klanten: All in Echt
Klanten - All in Echt

Maatwerk reserveringsmodule

All in Echt opende in september 2009 een nieuwe evenementenlocatie ter grootte van maar liefst 5000 m2. Uitgerust met een spectaculaire kartbaan, (disco) bowlingbaan, lasergame arena, een evenemententerrein met een paintballterrein en diverse themaruimten. Bij hét Family Entertainment Center van Limburg werd in het najaar van 2018 een spectaculaire uitbreiding gerealiseerd van maar liefst 3 topactiviteiten: Prison Island, Glow in the Dark minigolf en een Virtual Reality Room. Prison Island, een Zweeds concept, combineert het beste van de escape room en Fort Boyard. Een unieke, interactieve groepsactiviteit voor jong en oud. Het bekende blacklight golven wordt in een uniek jasje gestoken. Waan je voor even in blacklight op Antarctica of in de magische onderwaterwereld en bezoek Atlantis! Wil jij real-life gaming naar een nieuw level brengen? Maak kennis met de virtuele wereld bij All in Echt. Sta op een houten plank tussen de wolkenkrabbers in Manhattan of speel spannende shooters!


De mogelijkheden bij All in Echt zijn ongekend. Bezoekers kunnen kiezen uit vaste arrangementen (activiteiten, eten & drinken) of zelf hun dag samenstellen.

Alle reserveringen gingen bij All in Echt telefonisch of per e-mail. Hier was een enorme winst te behalen. Websignaal heeft een volledig maatwerk module ontwikkeld waardoor tegenwoordig 90% van de reserveringen via de website van All in Echt binnen komen.

Bezoekers kunnen op de website een geweldige impressie krijgen van alle mogelijke activiteiten. Kiezen uit een standaard arrangement kan, maar het leukste is natuurlijk om je eigen event samen te stellen afhankelijk van je budget. De module gaat uit van 5 stappen:

  • Filters (prijs, aantal personen, indoor of outdoor, kinderen of volwassenen)
  • Kies jouw activiteiten [inclusief kortingen bij meer activiteiten]
  • Kies jouw eten
  • Kies jouw drinken
  • Kies jouw extratje

Dit alles in één overzichtelijk scherm: gemakkelijk en gebruikersvriendelijk.

De website is ontwikkeld in het open source content management systeem Concrete5. Hierdoor kunnen de marketing medewerkers van All in Echt zelf alle benodigde aanpassingen binnen de website doen. Zowel voor de reguliere content (tekst, afbeeldingen en video's) als voor de verschillende arrangementen en activiteiten.

De website is tweetalig (Nederlands en Duits) ontwikkeld.


All in Echt

Banderlaan 9

6101 NL ECHT

www.allinecht.nl